ATT ENGAGERA SIG

Vikten av att engagera sig

Engagemang är väldigt viktigt för oss som studentkår! Hela studentkåren består av studenter som väljer att lägga sin tid på att hjälpa och göra saker bättre för andra studenter. Ju fler studenter vi är som vill engagera oss ju mer kan vi göra för andra och ju mer inflytande kan vi ha i frågor som rör våra studenter. Har man valt att engagera sig så kan man ha med detta i sitt CV och dessutom så försöker vi som studentkår visa tacksamhet för de engagerade genom tacksittningar och andra förmåner under terminen. Varje engagerad student räknas och både vi och studenterna på högskolan blir tacksamma för alla som väljer att göra något, stort eller litet, för andra!

Hur kan man engagera sig?

Som student kan du engagera dig på olika sätt och olika nivåer. Som studerande kan man först och främst vara noga med att fylla i sina kursutvärderingar! Men det finns också möjlighet att sitta med i sitt eget programråd som en studentrepresentant, vill man mer kan man också ansöka om att bli ledamot i sin fakultetsnämnd. Där får man ytterligare möjlighet att tycka till om allt från sitt program till anställning och fördelning av pengar inom fakulteten. Självklart finns där också andra råd och nämnder där HKR gärna ser att studenter är villiga att påverka, så kontakta oss om du undrar mer.


Vill du vara mer på golvet bland andra studenter så kan du också vara med och engagera dig i vårt sociala utskott (SAUS), Kårstyrelse eller våra större evenemang såsom insparken! Ansökan till att sitta med i SAUS, styrelsen eller vara engagerad i evenemang som insparken hittar du här på hemsidan eller genom att kontakta oss!

Kristianstad Studentkår

  • Facebook - Vit Circle
  • Instagram - Vit Circle
  • Spotify - Vit Circle
  • Vit YouTube Ikon

Vill du komma i kontakt med oss eller besöka oss på vårt kontor så är ni varmt välkomna!

Elmetorpsvägen 15 

291 39 Kristianstad

Hus 15 våning 1

079-310 10 07

Kontorets öppettider:

Just nu arbetar vi hemifrån, pågrund av detta är kontoret stängt för närvarande men ni kan alltid nå oss på vår mail.