Insparken

Insparken är en aktivitet som anordnas av studentkåren varje hösttermin (när det inte är pandemier i vägen). Syftet med hela insparken är att ge er studenter en bra övergång till högre studier och det vi kallar studentlivet. Under insparken får man lära sig hitta på campus, men man får också tips från andra studenter och en plattform för att lära känna andra!

Insparken är till för alla studenter som inte ännu blivit insparkade på Högskolan Kristianstad. Det spelar ingen roll om du börjar till hösten eller om du är på väg att ta examen. Har du redan haft en inspark här kanske du istället ska fundera på att engagera dig för de nya studenterna!

Anmälan till insparken hittar man information om här på hemsidan och på våra sociala medier när höstterminen ska dra igång!

Har du redan sparkats in på HKR en gång? Ingen fara, insparken kan fortfarande vara kul för dig! Varje år letar vi på kåren efter studenter som är intresserade av att vara engagerad. Som engagerad representerar du kåren under insparken och hjälper till att göra insparken så rolig som möjligt!

Anmälningar till olika typer kommer på hemsidan och sociala medier. Har ni frågor om vad uppdraget innebär kan man alltid skicka frågor på kårens sociala medier eller direkt till ordf@ksk.nu

Tagga inspark!

Engagerad i insparken

Kristianstad Studentkår

  • Facebook - Vit Circle
  • Instagram - Vit Circle
  • Spotify - Vit Circle
  • Vit YouTube Ikon

Vill du komma i kontakt med oss eller besöka oss på vårt kontor så är ni varmt välkomna!

Elmetorpsvägen 15 

291 39 Kristianstad

Hus 15 våning 1

079-310 10 07

Kontorets öppettider:

Just nu arbetar vi hemifrån, pågrund av detta är kontoret stängt för närvarande men ni kan alltid nå oss på vår mail.