top of page
DSC_0067.JPG
ksk_liggande_genomskinlig.png

INSPARK 2024
Slutet av Augusti - Mitten av September

rocket.png

Section Title

Kickstarta din studietid

Genom att delta i KSKs inspark, får du som ny student den absolut bästa starten på din studietid. Med rallen på har du direkt nästan 150 nya vänner som du under kommande terminer kommer umgås med. Ta chansen att lära känna varandra innan studietiden börjar!

_MG_4263.JPG
_MG_4623.JPG
graduation.png

Ett rikt studentliv

Section Title

Högskolan Kristianstad och KSK erbjuder ett unikt studentliv för alla studenter på högskolan. Med över 50 olika program enbart på högskolan finns det garanterat något som intresserar just dig. Genom att delta i Kristianstad Inspark får du som ny student en exklusiv möjlighet att träffa och om man vill engagera sig i studentlivet!

Engagerad i insparken
Har du redan sparkats in på HKR en gång? Ingen fara, insparken kan fortfarande vara kul för dig! Varje år letar vi på kåren efter studenter som är intresserade av att vara engagerad. Som engagerad representerar du kåren under insparken och hjälper till att göra insparken så rolig som möjligt!

Anmälningar till olika typer kommer på hemsidan och sociala medier. Har ni frågor om vad uppdraget innebär kan man alltid skicka frågor på kårens sociala medier eller direkt till ordf@ksk.nu

Tagga inspark!

Ansökan till insparken nu!

bottom of page