top of page

Valberedningen rekommendationer till styrelsen 2023

Uppdaterat: 27 mars 2023

Nedan följer de två rekommendationerna som valberedningen ger till medlemsmötet den 17 april.


VIll man mot nominera sig till en av posterna kan man göra det genom att skicka en mot nomination till valberedningen på valberedning@ksk.nu. Mot nomineringar kommer att läggas upp i en annan nyhet på hemsidan samt i evenemangt sucssesivt. Möjligheten finns att mot nominera sig på plats under mötet.

Rekommendation för positionen Studentombud

Valberedningen har valt att rekommenderat Agnes Hillgren för positionen studentombud på en 50% arvodering. Anges är en pålitlig, initiativtagande, anpassningsbar och social person som alltid får jobbet gjort. Hon kan ta en ledarroll men har även inga problem att följa och är med sin flexibilitet och sin förmåga att alltid möta människor på ett bra sätt ett givet val för den här tjänsten.


Rekommendation för positionen Studiesocial samordnare

Valberedningen har valt att rekommendera Mathilda Göransson för positionen Studiesocial samordnare på en 50% arvodering. Mathilda är en social, utåtriktad och relationsskapande person som har lätt för att anpassa sig i vilken gruppkonstellation som helst.

Med sina visioner och vilja att utveckla kårens sociala nätverk och samarbete med högskolan och andra företag vill hon höja kårens ansikte utåt till en ny nivå och på så sätt uppmana och möjliggöra för alla studenter att delta i studentlivet.101 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page