top of page

Styrelsen 2023

Känner du att du skulle passa in i att sitta med och kunna påverka utbildningen gentemot högskolan?


Då passar det att söka till kårstyrelsen 2023.


Vad kan man söka?

För styrelsen kan man söka till olika roller som bland annat roller inom det arvoderande utskottet (AU). Dessa är då ordförande och vice ordförande som är 100% arvoderande, medan sudentombudet är en 50% arvodering.


Ordförande - Leder den dagliga organisationen och arbetat mer utbildningen samt sitter med i olika råd och nämnder på högskolan med kvalitets syfte.


Vice ordförande - Stötar upp ordförande i att leda den dagliga verksamheten. Sitter som studerande huvudskyddsombud samt bostads samordnare för alla studenter. Arbetar med den grafiska profilen på alla sociala medier och hemsidan.


Studentombud - Ansvarar för alla student fall som rör det pedagogiska som kan vara en sen rättning av en lärare eller felaktig information gällande en examination. Studentombudet sitter med i råd och nämnder gällande utbildningen för alla studenter på högskolan.


Sedan kan man sitta med som styrelse ledamot där man driver ett projekt inom studentkåren.


Som exempel kan man sitta som ordförande eller viceordförande i det sociala utskottet Sexmästeriet och detta söker man via valberedningen.


För att söka till styrelsen 2023 kontaktar du valberedningen på valberedning@ksk.nu eller kollar in på hemsidan här under fliken valberedning


34 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page