Valberedning rekommendationer till styrelsen 2024
top of page

Valberedning rekommendationer till styrelsen 2024

Nedan följer de rekommendationer som valberedning har för arbetsutskottet 2024 och styrelseledamot 2024!



Ordförande:


Till posten ordförande i Kristianstad studentkår 2024 rekommenderar valberedningen Hugo Olsson. Hugo är en driven person som gärna tar ledarrollen i den grupp han hamnar i. Detta tillsammans med den tidigare erfarenhet han har från studentkårens sociala utskott och sin ledarroll i förskolläraryrket anser vi honom mycket lämpad för denna post. Hugo vill alltid lära sig nya saker och är alltid på jakt efter nya utmaningar. Han uttrycker även sitt intresse för att ytterligare försöka lyfta fram de internationella studenterna och göra dem till en självklar del av studentkårens arbete. Därför tror vi i valberedningen att detta uppdrag kommer att vara en utmaning som verkligen passar Hugo.



Vice ordförande:


Till posten vice ordförande i Kristianstad studentkår 2024 rekommenderar valberedningen David Rosenqvist. Denna utåtriktade person ser alltid till att prata med alla nya studenter han träffar samtidigt som han alltid ser till att göra det jobb han får till sig på ett helhjärtat sätt. David är en lagspelare som fungerar bra i de grupper han ingår i och som alltid har som fokus att lösa de problem han står inför och samtidigt se till att alla gruppens medlemmar blir sedda. Valberedningen tror därför att Davids egenskaper kommer att vara ett mycket bra komplement till övriga arvoderade posterna och ett bra tillskott för Kristianstad studentkårs styrelse.



Studentombud:


Till posten studentombud i Kristianstad studentkår 2024 rekommenderar valberedningen Agnes Hillgren. Agnes är en flexibel person som alltid har lätt för att falla in i den roll som krävs av henne samtidigt som hon alltid värnar om allas välmående. Med sin redan tidigare erfarenhet som arvoderad under hösten 2023 är valberedningen övertygad om att Agnes kommer att fortsätta och driva initiativet: att alla studenter ska ha samma förutsättningar att lyckas med sina studier hela vägen igenom under 2024. Av denna anledning anser valberedningen Agnes som ett givet val att bibehålla på denna post.



Studiesocial samordnare:


Till posten studiesocial samordnare i Kristianstad studentkår 2024 rekommenderar valberedningen Daniel Matancic. Med sin tidigare erfarenhet som presidium i studentföreningen Cefyrekon har Daniel mycket goda förmågor att både kunna styra upp och organisera studiesociala evenemang. Med sina visioner om att sammanfoga samtliga studentliv på Högskolan Kristianstad, öppna en studentbar och utöka Kristianstad studentkårs sponsorer och samarbete anser valberedning Daniel som det givna valet för denna post.



Ordförande för sexmästeriet/Styrelseledamot


Till posten ordförande för sexmästeriet samt ledamot i Kristianstad studentkår rekommenderar valberedningen Max Seth. Max har en stabil person som har koll på läget och kan samarbeta med alla oavsett gruppsammansättning. Med sin vision att skapa evenemang för alla studenter på Högskolan Kristianstad och sin tidigare erfarenhet i sexmästeriet tror valberedningen Max är redo för att ta nästa steg och driva sexmästeriet framåt under 2024.



Vice ordförande för sexmästeriet/Styrelseledamot

Till posten vice ordförande för sexmästeriet samt ledamot i Kristianstad studentkår rekommenderar valberedningen Amela Axelsson Canic. Amela är en energiknippe som har lätt för att både socialisera sig med andra och få igång andra människor när energin är låg. Detta tillsammans med sin oräddhet att steppa in i ledarrollen och strukturera upp arbetet gör henne till ett bra komplement i sexmästeriets presidium.



Styrelseledamot


Till posten styrelseledamot för Kristianstad studentkår rekommenderar valberedningen Kevin Wilusz. Med sina visioner om att få arbeta mer med engelsktalande studenter på Högskolan Kristianstad och sin vilja att bidra till ett bättre studentliv i Kristianstad tror vi i valberedningen att Kevin kommer att vara ett bra tillskott till styrelsen 2024.

51 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page