top of page

Skitviktigt November månad!

Förord

Vi på Kristianstad Studentkår hoppas att era studier går bra här på högskolan. Nu har Sexmästeriet kommit igång med sina evenemang och har redan haft några. Om det är så att du har missat de evenemangen så är det ingen fara för det kommer många fler evenemang under denna terminen, följ bara Sexmästeriet på instagram @sexmasteriet_ksk för att hålla dig uppdaterad.


Händelser på KSK

Nu under denna månaden så börjar överlämningen från den gamla styrelsen till den nya styrelsen på Kristianstad Studentkår som kommer pågå i två månader. De kommer få lära sig många nya saker som de kommer bära med sig resten av sitt liv bland annat hur Kristianstad Studentkår fungerar som organisation.

Under november månad kommer vi också få besök från Samverkande Studenter (SamS) som är studentkårer från olika delar i Sverige som vi samarbetar med. Vi har fått äran i åra att hålla i SamS årsstämma som vi ser fram emot. Under denna helgen så kommer vi ha en fulsittning i samband med denna årsstämma som man kan köpa biljetter på Orbi fram tills vecka 45. Missar man fulsittningen kommer det kanske en till i december så håll öppen öppna på alla våra sociala medier och även Sexmästeriets sociala medier.

I slutet av november kommer även vi ha vår sista finsittning för terminen tillsammans med Cefyrekon på stadshotellet. Biljetter finns på Orbi redan nu och det är ett uppskattat event där biljetterna brukar ta slut ganska snabbt.


Vi på Kristianstad Studentkår hoppas du har en trevlig oktober månad och du alltid är välkommen att komma till vårt kontor i hus 15 på bottenvåningen för att sälla frågor eller bara prata helt enkelt, vi finns här för alla studenter!

36 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page