top of page

SKITVIKTIGT Maj Månad!

Uppdaterat: 14 maj


Hejsan Hoppsan alla studenter! Vi här på Kristianstad studentkår hoppas att ni har haft en Trevlig April och Maj månad!


Det som har hänt:

Det första och eventuellt roligaste som har hänt är att terminens andra och sista &Quiz har varit.

Det var på Duvanders, om ni inte var där missade ni god mat, gött häng och en riktigt bra musiker (Go Emil!)


Arbetsutskottet har haft fullt upp med att bedriva de olika projekt som Kristianstad studentkår är en del av tex Studenter i ledning, COLOURS och Årets studentstad!

Det har varit många spännande möten med personal från Högskolan tex Lokal samverkan i de olika fakulteterna, Högskolestyrelsen och Kvalitetsrådet.


Vi här på Kristianstad studentkår vill uppmana alla studenter att svara på kursutvärderingar och de andra undersökningar som HKR och KSK bedriver gällande studenters trivsel på högskolan. Det är otroligt viktigt och vartenda svar räknas!


Kristianstad studentkårs sociala utskott höll även en sittning/grillkväll tillsammans med Cefyrekon vilket var otroligt trevligt!

Det var lekar, dans och grillad korv kan det bli bättre än det där? Nej det vill jag inte tro!


Arbetsutskottet var även i Kalmar för Sveriges förenade studentkårers Full Mäktiga möte även kallat SFSFUM.

SFS är en organization som bedriver studentinflytande på nationell nivå och syftet med deras Full Mäktiga möte är att studentkårerna som är medlemmar i SFS ska rösta igenom vad deras fokusfrågor ska vara de kommande åren samt vad deras synpunkter ska vara gällande viktiga diskussions områden till exempel Artificiell Intelligens.


Det som kommer hända:

Det första som kommer hända är att vi Kristianstad studentkår tillsammans med Cefyrekon kommer hålla i en så kallad finsittning(WOHO) den 17 Maj på Teaterbaren, förhoppningsvis har ni köpt biljetter till den eftersom det kommer va en otroligt trevlig kväll!


Arbetsutskottet kommer fortsätta med att arbeta med de projekt som Kristianstad studentkår är en del av, vi kommer även arbeta med de förslag på förbättringar som ni har gett oss genom våran enkät!


HKRuset kommer vara den 22 Maj, vilket vi på Kristianstad studentkår kommer vara med och hjälpa till med. En från Arbetsutskottet kommer även vara med och springa wohoo! Vi vill se er där!


Den 24-25 Maj är det kulturnätterna i Kristianstad där Kristianstad studentkår kommer ha en punkt den 24 maj 18:00. Det är Coola kids som ska spela då vilket vi är otroligt exalterade över! YIPPI!


Den 31 Maj är det även den gemensamma examensfirandet vilket kommer va otroligt skoj!

Vi på Kristianstad studentkår önskar alla som tar examen en bra fortsättning här i livet och all lycka!


Avslutande text:

Vi här på Kristianstad studentkår hoppas ni har en fortsatt trevlig Maj månad och att era studier går bra! Jag (Ksks bästa och enda Vice Ordförande) vill även tacka er för att ni har läst månadens skitviktigt!


7 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page