top of page

SKITVIKTIGT! Juni månad!


Intro text:

Hejsan alla studenter! Hoppas ni har haft en trevlig Maj månad, vi på Kristianstad studentkår välkomnar er alla och hoppas att era studier har gått bra!

Vi vill gratulera alla de studenter som har eller ska ta sin examen alldeles strax (YIPPI)!


Det Som har hänt:

Vi på Kristianstad studentkår har tillsammans med studentföreningen Cefyrekon har haft en finsittning på T-baren vilket superduper skoj! Det var många fina minnen som skapades där, om ni inte deltog missade ni något!


Kristianstad studentkår har tillsammans med Kristianstad kommun och högskolan Kristianstad firat att vi vann Årets studentstad (YIPPI), det var på stora torg första dagen under Kulturnatten där Coola kids spelade. KSKs studiesocial samordnare och vice ordförande fick även vara på scen och presentera Coola Kids, har även fått höra att det kommer ske ett till firande den 6 september på lilla torg där Fjällräven kommer spela (TAGGA)!


Utöver allt firande så har Arbetsutskottet suttit i möten med personal från högskolan samt andra lärosäten för att stärka studentinflytandet i Kristianstad! Möten som Årets studentstadprojektgrupp, Lokal samverkan, Studentwebben, Kursplaneutskott och varit med att skapa studentinflytande rent internationellt genom COLOURS projektet.

HKRuset har även varit, vilket var super skoj tycker vi på Kristianstad studentkår!

KSK var med och arrangerade det, David och Lovisa var med och höll i uppvärmningen.

Det var en stor blandning mellan studenter och personal från Högskolan vilket är roligt att se!


Var ni inte med detta året rekommenderar jag er att va med nästa år!

Arbetsutskottet har även jobbat med att planera inför terminsstarten under hösten med planering för inspark (WOOOO) och andra aktiviteter så håll era ögon öppna för nyheter kring det!


Det som kommer hända:

Det som kommer hända först och främst är det gemensamma examensfirandet den 31 Maj vilket kommer bli superduper skoj! KSK vill återigen gratulera alla studenter som tar examen samt även de studenter som inte gör det för att de har tagit sig igenom ännu en termin!


Det som händer under Juni månad är att AU fortsätta med planering inför nästa termin bland annat med insparken, intervjuerna för de engagerade börjar nästa vecka! (TAGGA TAGGA)


Utöver det kommer AU fortsätta med sina möten för att representera er studenter i de olika råd och nämnder som finns på HKR.

 

Avslutande text:

Vi på Kristianstad studentkår vill återigen önska er alla en riktigt trevlig examen och sommar så syns vi till hösten! Jag (KSKs bästa & enda Vice-Ordförande) vill tacka er för att ni har läst månadens skitviktigt 😊

7 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page