top of page

SKITVIKTIGT Januari månad!


Förord

Välkomna in i det nya året och rakt in i januari månad (inte oktober)! Kristianstad Studentkår vill välkomna alla nya och gamla studerande studenter till den nya terminen 😊.


Händelser på KSK

Det största och första som redan har hänt i januari är att den nya styrelsen har börjat jobba, vi finns på nedre plan av hus 15 om ni vill komma och hälsa på.


Kristianstad Studentkår har fått nya personer inom arbetsutskottet och i Kårens styrelse!

Först och kanske främst har vi Hugo Olsson som Ordförande för hela Kristianstad Studentkår, yngst inom arbetsutskottet därför har han fått smeknamnet baby bossen. Han har tidigare varit matmästare i sexmästeriet, förhoppningsvis kommer han använda dessa färdigheter för att göra riktigt god lunch till resten av arbetsutskottet.


Som Vice ordförande har vi David Rosenqvist, han har tidigare inte varit engagerad i Kristianstad Studentkår utan han gick direkt från student till vice ordförande. Han är en nybliven lameneringsexpert och han kommer göra sitt bästa för att stötta Hugo!


Som Studentombud har vi Agnes Hillgren, hon är den enda som inte är helt ny inom arbetsutskottet. Agnes är en stabil klippa på kontoret och är kontorets IT proffs. Vi är otroligt glada att hon vill fortsätta som studentombud!


Sist men absolut inte minst har vi Lovisa Nihlén som studiesocial samordnare, Lovisa har tidigare varit styrelseledamot där hon tog hand om kårens sociala medier vilket hon kommer fortsätta göra med mera. Om ni vill se vad hon lägger upp är det bara att följa kåren på instagram @kstad_studkar, kåren finns även på tiktok @kstad_studkar.


Dessa fyra fantastiska människor kommer ta Kristianstad Studentkår till nya höjder!

Men vad hade en studentkår varit utan sina trogna styrelseledamöter?

Först på tur har vi Kevin Wiluz som kommer ta hand om ett projekt vi håller lite hemligt just nu men vi är väldigt taggade för och hoppas ni också kommer va taggade över!


Sist bland styrelseledarmötena har vi Max Seth och Amela Axelsson Canic, dom är Ordförande och vice ordförande över sexmästeriet. För er som inte känner till sexmästeriet, så är det Kristianstad Studentkårs sociala utskott. Sexmästeriet är dom som anordnar event så som fester, sittningar, pubtorsdagar och spelkvällar bland annat. Håll utkik på deras instagram för info om evenemang @sexmasteriet_ksk.


Om ni vill gå med Kristianstad Studentkår som styrelseledarmöte och påverka studenternas framtid här på Högskolan Kristianstad är det bara söka in, mer info finns på våran hemsida.


Om ni vill vara med och anordna sociala evenemang så som fester och spelkvällar med mera är det bara att söka in till sexmästeriet, det finns också på vår hemsida!


Vi på Kristianstad Studentkår hoppas ni har en fortsatt trevlig januari månad och önskar lycka till med era studier 😊

133 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page