top of page

SKITVIKTIGT APRIL MÅNAD!Förord:

Tjohej tjo hoj allesammans! Vi på Kristianstad studentkår hoppas ni har haft en trevlig Mars månad och att era studier är lyckade!

 

Det som har hänt:

Det första och kanske roligaste som har hänt i mars månad är att terminens första &Quiz har varit.

Om ni inte var med missade ni god mat, gott umgänge och go musik!

Arbetsutskottet var uppe i Sundsvall för möte med SAMS (Samverkande studenter) vilket är en samling av mindre studentkårer som samarbetar inom SFS (Sveriges förenade studentkårer).

Resan upp till Sundsvall var lång ca 10 timmar tåg (YIPPI) upp och 10 timmar tåg tillbaka, även om resan var lång var den icke tråkig på grund av Arbetsutskottets otroligt bra humor!

Efter Arbetsutskottet kom tillbaka från Sundsvall så var det full rulle med möten, ingen rast ingen ro om man jobbar för studentkåren.


Den 14 mars var det öppet hus för Högskolan Kristianstad där många förhoppningsvis blivande studenter kom på besök för att se hur det är att vara student på HKR. Vi i Kristianstad studentkår stod tillsammans med Cefyrekon utanför våra kontor och utmanade de blivande studenterna på Beerpong, vinnarna fick ett pris 😊.


Utöver det har Ordförande Hugo och Vice Ordförande David blivit media tränade och är nu redo för alla typer av intervjuer!


Det som händer framöver:

Det första och det roligaste som händer är att &Quiz kommer ske igen den 18 april den här gången på Duvanders, som vanligt kommer det vara bra musik, gött häng och bra mat! Anmäl er redan idag!Det är ett samarbete med Högskolan Kristianstad, Kristianstad studentkår och Duvanders.

Följ länken för att anmäla er:  https://www.hkr.se/quiz


Nästa händelse är att Kristianstad studentkårs sociala utskott kommer samarbeta med Cefyrekon för att skapa ett event i slutet av april så håll era ögon öppna för det! Kommer bli skitkul!


 Efter det så är det finsittning den 17 maj! Vilket är ett evenemang som är gjort av oss på Kristianstad studentkår och studentföreningen Cefyrekon!

Vad är en finsittning? Jo det är när man klär upp sig fint (förvånande jag vet) sen går man och käkar middag tillsammans, Det kommer finnas bra musik, god mat och otroligt bra sällskap!

Du kan köpa en biljett idag via Orbi appen!


Det är även dags för årets HKRus vilket är den 22 maj där ni kan anmäla er redan idag!Det kommer bli skitkul! Det är ett samarbete mellan Högskolan Kristianstad, Kristianstad studentkår, Cefyrekon, HKIF och Friskvårdsgruppen! Spring och anmäl er redan nu!!!


Följ länken för mer info och anmälan: https://www.hkr.se/om-hkr/hander-pa-hogskolan/hkruset/


Avslutande ord

Vi här på Kristianstad studentkår hoppas ni har en fortsatt trevlig april månad och att era studier går bra! Jag (Ksks bästa och enda Vice Ordförande) vill även tacka er för att ni har läst månadens skitviktigt!

46 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page