top of page

Fyllnadsval till styrelsen 2023

Vi har fått in ytterligare en ansökan till styrelsen 2023 och för att bevara den demokratiska rättsprocessen publicerar vi även deras ansökan här. Här får ni medlemmar chansen att tycka till angående de personer som har sökt.


Ansökan:

Hej! Mathilda heter jag och jag vill ansöka till posten som styrelseledamot i kåren för verksamhetsåret 2023. Jag har länge funderat på att ansöka och jag känner nu att posten passar mig utmärkt.


Jag har tidigare varit engagerad då studentkåren anordnade inspark 2022, och jag har arbetat för högskolan som studentrepresentant och delat med mig av min utbildning på högskolans sociala medier. Tidigare har jag arbetat inom flera olika verksamheter där fokus låg på att ta hand om och sprida glädje åt människor i åldrarna 4-25 på LSS-boenden, som lärarvikarie och danslärare åt barn, och åt unga vuxna med neuropsykiatriska funktionsvariationer.


Jag söker denna position då jag vill delta mer i kårens organisation och komma med som en frisk fläkt och sprida glädje och engagemang.


Mina kompisar hade beskrivit mig som omtänksam och genuin, med ett öga för problemlösning och en vass tunga. Jag är bekväm i att ta ansvar och jag hoppas att en position i kåren kan utveckla mig som person och tillföra nya tankar till de nuvarande ledamöterna.


Tack!

Mvh Mathilda
89 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page