Tid ej fastställd | Plats ej fastställd

Fyllnadsval av styrelseledamot

En ny ansökan har kommit in till styrelsen gällande en student som önskar sitta med i styrelsen. Detta ska medlemmarna ha chansen att tycka till om och därför kommer ansökan publiceras här!
Inga biljetter till försäljning
Fyllnadsval av styrelseledamot

Tid och plats

Tid ej fastställd
Plats ej fastställd

Om evenemanget

Hej!

Mitt namn är Amanda Barbic och här med söker jag till posten som Vice ordförande i sexmästeriet för höstterminen 2021. Under vårterminen 2021 satt jag med i uppstartsgruppen för sexmästeriet och bidrog med tankar och idéer till den nya organisationen. Jag känner därför att det vore kul att även engagera sig vid uppstarten av sexmästeriet och de kommande evenemangen. Jag är en glad, hjälpsam och engagerad person som tycker att allt med evenemang, andra sociala tillställningar och sociala medier är roligt. Jag har under två och ett halvt års tid engagerat mig i det gamla sociala utskottet SAUS, både som medlem och som ordförande. I SAUS har mina arbetsuppgifter varierat med allt från att planera och delta på evenemang till att leda styrelsemöten eller genomföra planeringsdagar tillsammans med medlemmarna i utskottet. Jag har också varit en del av planeringsgruppen för insparken 2019 där jag även var en av de fyra med huvudansvar. Mitt stora projekt under insparken var att genomföra en utgång i Kristianstad för att studenterna skulle få en bild av vad stadens nattliv har att erbjuda. Jag hade ett samarbete med en av nattklubbarna i centrum och såg till att både de engagerade, aspiranterna och klubbägarna var nöjda med evenemanget. Utöver detta var jag även med och planerade samt genomförde vårbalen 2019 som var ett samarbetsevenemang mellan studentkåren och Cefyrekon. Jag tror att mina tidigare erfarenheter kan vara till stor hjälp som Vice ordförande men även för utskottet eftersom det är ett relativt nytt projekt.

Det är viktigt att det finns en mötesplats för studenterna i Kristianstad även utanför studierna. Därför anser jag att jag är en bra kandidat till Vice ordförande posten då jag tycker att det är väldigt roligt att planera och genomföra evenemang men även arbeta med att nå studenter genom olika sociala medier. Med vänliga hälsningar, Amanda Barbic

Dela detta evenemang