top of page

Skitviktigt September månad!Förord

Vi på Kristianstad Studentkår hoppas ni har haft en bra sommar och att ni har längtat efter studierna lika mycket som vi har! Först så vill Kristianstad Studentkår hälsa alla nya studenter välkomna till Högskolan Kristianstad och hoppas att du får en lärorik men samtidigt en rolig tid under dina studier. Och självklart välkomnar vi tillbaka alla gamla studenter för åter ett läsår av nya lärdomar och roliga tider.


Händelser på KSK

Under september månad så händer det en del saker på campus för kåren. Vår inspark har startat och du kommer med största sannolikhet se studenter springa rundor i röda rallar på campus. Om du är nyfiken på vad vi gör under insparken så följ vårt insparks instagram @kskinspark23 för att se det senaste bilderna!

Utöver det så är nomineringsperioden för att söka till kårstyrelsen fortfarande öppen och den stänger den 15 september. De nomineringar man kan söka till är följande: Ordförande (100% arvoderad), Vice ordförande (100% arvoderad), Studentombud (50% arvoderad), Studiesocial samordnare (50% arvoderad), Styrelseledamot, Ordförande för Sexmästeriet, Vice ordförande för Sexmästeriet, Verksamhetsrevisor. Vill du veta mer om de olika rollerna så hittar du information på vår hemsidan KSK.nu själva ansökan skickar du till valberedningens mail valberedning@ksk.nu där du beskriver dig vem du är, vilken position du söker och varför just du skulle passa där.

Vi är glada att presentera vårt nya studentombud som är ingen mindre än Agnes Hillgren som började nu den 1 september som tar över efter Kia Mian. Agnes sköter alla studenträttsliga ärenden som har med examinationer att göra och är en länk mellan studenter och lärare. Vi önskar henne lycka till på jobbet och du som student kan nå henne på mail: studentombud@ksk.nu eller telefon: 076 326 23 82.


Nu har vi också utökat våra sociala medier med två nya kanaler. Den första är att vi har skaffat en insparks instagram @kskinspark23 där allt om insparken och roliga bilder från dagarna kommer läggas upp. Sedan har vi också skaffat TikTok @kstad_studkar där roliga videos om vad vi på Kristianstad studentkår gör. Så bara in och följ oss för att ta del av allt roligt vi gör som kår!


Vi på Kristianstad Studentkår hoppas du har en trevlig september månad och du alltid är välkommen att komma till vårt kontor i hus 15 på bottenvåningen för att ställa frågor eller bara prata helt enkelt, vi finns här för alla studenter!92 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page