top of page

Skitviktigt Oktober månad!


Förord

Vi på Kristianstad Studentkår hoppas att ni studenter har haft en bra start på terminen. Vi på Kristianstad Studentkår håller på att planera för olika aktiviteter som kommer hända under terminens gång så glöm inte att följa oss & Sexmästeriet på sociala medierna för att hålla er uppdaterade.


Händelser på KSK

Under oktober så händer en av de största händelserna på hela året och det är att valmötet 2023 som kommer hållas den 23 oktober klockan 16:30. Valmötet är där vi bestämmer vilka som kommer sitta som ordförande, vice ordförande, studentombud, studiesociala samordnare och i styrelsen för Kristianstad Studentkår 2024. Här är alla medlemmar välkomna att delta och rösta fram de ni vill ha. Ni hittar valberedningens rekommendationer på vår hemsida KSK.nu och där hittar ni om någon har motnominerat sig också.

Under denna månaden så kommer ”save the date” till en del av evenemangen för höstterminen för våra medlemmar att komma ut på våra sociala medier. Om du vill gå på dessa evenemang och ta del i allt vi erbjuder så bli medlem idag, kostar bara 50 kronor per termin.


Vi på Kristianstad Studentkår hoppas du har en trevlig oktober månad och du alltid är välkommen att komma till vårt kontor i hus 15 på bottenvåningen för att sälla frågor eller bara prata helt enkelt, vi finns här för alla studenter!

96 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page