top of page

SKITVIKTIGT! MARS MÅNAD


­­Förord:

Hej och välkomna till MARS månad (återigen fortfarande inte oktober)! Vi på Kristianstad studentkår välkomnar er alla och hoppas att era studier har gått bra!

 

Det som har hänt:

Det som har hänt är att vi här på Kristianstad studentkår har bjudit på Kaffe för att marknadsföra oss själva, dessvärre ser det ut som att vi bör bli bättre på att välja dagar då det inte har varit så mycket studenter på campus. Utöver det så har vi även hållit i en filmkväll där vi kollade på Top Gun: Maverick vilket var superduper trevligt! Ps Miles Teller är jättesnygg tycker den nuvarande Kårstyrelsen.


Ordförande Hugo och Vice Ordförande David har även gått på middag med Rektor Håkan Phil, Högskoledirektören Åsa Vännman och Prorektor Anneli Orrung Wallin för att diskutera vad vi har för planer i framtiden!


Insparken har även börjat planeras, vilket är otroligt spännande så håll ögonen öppna inför nyheter kring det hela!


Kristianstads studentkårs sociala utskott sexmästeriet hade även en pubtorsdag på O ’Learys vilket är något som våra medlemmar brukar vara populärt! Sexmästeriets fest hade temat kärlek vilket var passande med tanke på att det var under februari månad, festen var populär och det var många studenter som var med och partajade!


Ordförande Hugo och Vice Ordförande David har varit med i radio i P4 Kristianstad för att prata om hur Högskolan Kristianstad kommer se ut inne i stan när det har flyttat. David tyckte intervjun gick jättebra!


Arbetsutskottet har även varit uppe i Sundsvall för att ha möte med andra studentkårer inför det stora SFSFUM som kommer ske i början av maj! Mer information kan ni hitta om SFSFUM på våran hemsida eller om ni googlar ifall ni vill veta mer.

Detta var för at Kristianstad studentkår är en del av SAMS (Samverkande studenter) som är en samling mindre studentkårer.


Uppe i Sundsvall diskuterades det mycket, väldigt heta debatter om ordval och om hur man uttalar bearnaisesås. Det var väldigt trevligt får jag lov att rapportera minus den långa tågresan, David upptäckte att Sundsvall inte låg lika nära Stockholm som han hade tänkt sig istället för 6 timmar så som David hade tänkt sig utan det är 10 timmar tågresa yippee! Faktum är att David sitter och skriver den här texten på tåget så om det är konstigt skrivet är det för han har tappat det!

 

 

 

Saker som händer:

Det som händer först och främst är att David och Hugo ska jobba imorgon, yippie! Det blir en lång dag säger Hugo, David instämmer.


Denna vecka (Vecka 11) är packad av saker som händer wawawewa! På tisdag är det lunch med Kåren, där medlemmar kan hämta gratis lunch i caféet men det finns inte hur mycket lunch som helst utan det är först till kvarn!


På onsdag samma vecka är det dags för spelkväll med Sexmästeriet vilket är helt gratis, det ända som kostar är Studentkårens medlemskap vilket är 50kr per termin, det kommer finnas många roliga spel och gött häng!


På torsdag är det även öppet hus på högskolan där det kommer massa folk utanför för att se vad HKR har att erbjuda! KSK kommer hålla i beerpong turnering, kom dit och kolla om ni vill! Kommer bli superkul!


Sedan på fredag är det festdags woohoo! Det är studentorganisationen Cefyrekon som håller i ST Patricks Day firande på T-baren, det kostar 80 kr och man måste va medlem i Cefyrekon dock är det gratis att bli medlem hos dom! Det kommer bli superduper skoj, hela KSK styrelse rekommenderar alla Cefyrekons evenemang! För mer info kring Cefyrekons evenemang håll utkik på deras sociala medier!

@cefyrekon


För Kristianstad studentkårs och relaterade utskott kolla --> 

@Kstad_studkar

@sexmasteriet_kskVi på Kristianstad studentkår hoppas DU har en trevlig fortsatt Mars/April månad, DU ska även veta att du alltid är välkommen på vårat kontor som ligger på botten våningen av hus 15. Jag (KsKs bästa & ända Vice Ordförande) vill personligen säga tack för att du har läst detta!


 

40 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page