top of page

Skitviktigt Maj månad!


Förord

Ja då är vi inne i Maj månad och solen börjar allt mer titta fram och fåglarna börja kvittra i träden. Denna månaden är den sista hela månaden av studier innan ”sommarlovet” börjar och man kan avnjuta en skön och förhoppningsvis solig sommar!


Händelser på KSK

Men vad händer hos kåren denna månaden då? Det händer många stora händelser där det startar med att Ordförande, Vice ordförande och Studentombudet åker iväg till SFSFum i Eskilstuna den 5-8 maj för att diskuterar de proppar och motioner som SFS skicka ut i början av året med alla medlemskårer i SFS. Och sedan rösta igenom SFS nya styrelse.

Bara en vecka efter (15-16 maj) så åker Ordförande ner till Bryssel till EU kontoret för att se hur lärosätens syds EU kontor ser ut och hur de arbetar på plats.

Under samma vecka på onsdagen den 17 maj så inträffar något stort utöver att det är Norges nationaldag för då är det HKRuset! Här kan du välja mellan att springa en runda på 5 km eller gå en runda på 2,5 km. Anmälan till detta gör du på https://www.hkr.se/om-hkr/hander-pa-hogskolan/hkruset/ senast den 15 maj! Självklart kommer Vice ordförande för Kristianstad Studentkår att vara på plats och heja fram er studenter!

Högskolans dag kommer inträffa den 25 maj där Kristianstad Studentkårs Ordförande och Vice ordförande kommer att delta där de träffar bland annat ledningen för Högskolan Kristianstad.

Sedan den 26 maj så inträffar den stora Sommarsittningen som kommer äga rum på stadshotellet i Kristianstad. Det kommer att genomföras med Cefyrekon och Sexmästeriet! Biljett hittar du på Orbi app.Sexmästeriet

Den stora händelsen som händer är själva Sommarsittningen som äger rum under maj. Utöver det så kommer det att vara en pub torsdag den 4 maj på O ‘Learys i Kristianstad där det erbjuds rabatterade priser på utvalda produkter.


Vi på Kristianstad Studentkår hoppas du har en trevlig maj månad och du alltid är välkommen att komma till vårt kontor i hus 15 på bottenvåningen för att ställa frågor eller bara prata helt enkelt, vi finns här för alla studenter!


38 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page