top of page

Skitviktigt Juni månad!


Förord

Nu är vi inne på juni månad där vårterminen har tagit sitt slut och den efterlängtade sommarlovet börjar. Det är tid för att villa upp batterierna och njuta av det finna vädret. Vi har redan nu fått en försmak på försommarvädret och vi på kåren hoppas det håller i sig under sommaren.


Händelser på KSK

Vad gör kåren under juni månad när alla studenter försvinner? Jo det är så här att vi på kåren kommer i stora delar förbereda inför insparken som är mellan den 31 augusti till den 9 september. Om du inte har blivit insparkad och vill det så är det bara att köpa biljett till insparken mellan den 28 augusti till den 31 augusti.

Sedan har nomineringsperioden för att söka till kårstyrelsen börjat, den är öppen till och med den 15 september.

Det som man kan nominera sig till är följande:

Ordförande

Vice ordförande

Studentombud

Studiesocial samordnare

Styrelseledamot

Ordförande för Sexmästeriet

Vice ordförande för Sexmästeriet

Verksamhetsrevisor

Om du är intresserad av någon roll och vill veta mer så finns infon på vår hemsida KSK.NU. När du vet vilken position du vill söka till så skicka ett mail till valberedning@KSK.nu


Vi på Kristianstad Studentkår hoppas du har en trevlig juni månad och du alltid är välkommen att komma till vårt kontor i hus 15 på bottenvåningen för att ställa frågor eller bara prata helt enkelt, vi finns här för alla studenter!

111 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page