top of page

Skitviktigt! Februari månadFörord:

Välkomna rakt in i februari månad (fortfarande inte oktober)! Kristianstad studentkår välkomnar er alla och hoppas att ni har köpt medlemskap!

 

Det som har hänt:

Det som har hänt i januari månad är först och främst att Kristianstad har vunnit Årets studentstad WOOOOOOOHOOOO!!!!! Vi här på Kristianstad studentkår vill såklart tacka Kristianstad kommun och Högskolan Kristianstad för det goda samarbetet, samt vill vi tacka SFS för utmärkelsen!


Vi här i kårstyrelsen har även börjat komma igång med vårat arbete på riktigt och suttit i många möten. Vi har även haft Kaffe med kåren för alla studenter med tanken att rekrytera nya medlemmar och informera folket om vad studentkåren faktiskt gör.


Kårstyrelsen har haft sitt första styrelseinternat, där vi gick igenom våra styrdokument vilket var väldigt spännande (inte alls hyperbol)! Det var mycket som planerande inför framtida evenemang och teambuilding, vi är nu ett riktigt starkt team i stil med THE AVENGERS fast utan superkrafterna. Våran kära Ordförande Hugo Olsson aka Baby bossen fick lära sig hur man gör kallelser så förhoppningsvis kan han göra rätt när det är dags för nästa möte!


Kristianstad studentkår har även organiserat en filmkväll som våran Studiesociala samordnare Lovisa Nihlén aka DA BOSS ansvarade för, det visades Top Gun: Maverick i hus 7.

Det kanske blir fler filmkvällar så håll utkik!


Hugo och David (Kristianstad studentkårs bästa & ända Vice Ordförande) har även varit på introduktions föreläsningar, vi berättade om vad Kåren gör och vilka evenemang vi håller i. Det var väldigt roligt att få se nya ansikten och hoppas att får se dom igen på våra evenemang!


På tal om vår kära Ordförande så kan vi meddela att han har varit ute på språng då han först var på internat för Europauniversitetet, där Han och vårat studentombud Agnes aka IT-proffset fick vara med och representera Studenterna. Efter första dagen var Hugo tvungen att lämna stackars Agnes med massa lärare och annan personal, Hugo tog sedan tåget till Ultuna som ligger utanför Uppsala där han deltog i SFS medlemsmöte där han representerade Kristianstad studentkår, han fick då även träffa de 2 föregående Ordförandena från Kristianstad studentkår och dom hälsar så gott till alla studenter och personal på högskolan! Dessvärre var det mycket problem med tågen upp till Uppsala och ner från Uppsala så stackars Hugo fick sitta och vänta en hel del ☹.


Vi har även haft möte med Cefyrekon för att öka vårat samarbete, detta är något vi på kåren ser framemot och hoppas att vårat samarbete är lyckat!


Saker som händer:

Nu i februari månad är det lite saker som händer framöver, vi kan börja med att vårat sociala utskott Sexmästeriet kommer hålla i en pubtorsdag den 8 februari. Om ni vill va med glöm inte köpa medlemskap via vår hemsida eller på vårat kontor och köpa biljett på Orbi appen.


Den 16 februari blir det fest! Det är en fest som Cefyrekon håller i, det kommer va afterski tema så ta fram skidglasögonen och långkalsongerna så kan vi tagga till! Vi på kåren rekommenderar att gå dit om ni vill ha en bra fest, deras afterski tema fest förra året var en stor succé! För att va med på festen måste ni va medlem hos Cefyrekon men oroa er inte det är gratis att bli medlem, ni kan antingen gå till deras kontor på botten våningen i hus 15 eller gå in på deras instagram: @Cefyrekon


I februari kommer sexmästeriet hålla en spelkväll, det kommer förekomma gött häng och en stor variation av spel att välja mellan! Notera att man måste va medlem i Kristianstad studentkår och ha köpt biljett via Orbi appen.


Den 24 februari blir det fest i hus 6 som sexmästeriet håller i, temat är kärlek <3. Återigen kommer det förekomma gött häng, bra musik och såklart kärlek!Vill ni va med måste ni vara medlemmar i Kristianstad studentkår och ha köpt biljett via Orbi appen.

Om ni vill ha information kring evenemang och annat kan ni bara följa oss på våran instagram och/eller följa Sexmästeriet för att se vad dom håller på med.

@Kristianstad_studentkar

@Sexmasteriet_ksk


Vi på Kristianstad studentkår hoppas DU har en trevlig fortsatt februari månad, DU ska även veta att du alltid är välkommen på vårat kontor som ligger på botten våningen av hus 15. Jag (Kristianstad studentkårs bästa & ända Vice Ordförande) vill personligen säga tack för att du har läst detta!

77 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page