top of page

Skitviktigt December månad!
Förord

Nu är vi inne i den sista månaden på detta året och kylan har börjat komma även här nere i Skåne. Vi på Kristianstad Studentkår hoppas ni har det bra och ni längtar till julen och nästa år med de nya utmaningarna som kommer.

Om ni inte har något att göra på julafton så finns ”en jul tillsammans” som är en dag av aktiviteter med andra studenter här i Kristianstad. Låter detta intressant så gå in på högskolans hemsida där mer information finns.


Händelser på KSK

Under denna månaden kommer vi ha en tacksittning för alla som har varit engagerade i Kristianstad Studentkår på något sett. Om du vill delta på tacksittningen nästa år är det enkelt, engagera dig i Studentkåren via Sexmästeriet, insparken med mera.

Den 13 december så har vi Lucia fika under dagen för alla studenter på högskolan. Kom och smaka på glögg, pepparkakor och annat vi bjuder på.

Sedan under den 16 december så har Sexmästeriet årets sista fulsittning så passa på att komma, temat är ”kom som första bokstaven i ditt namn”. Avsluta denna terminen på bästa sett genom den fantastiska sittningen. För att få mer information så kolla på Sexmästeriet sociala medier om evenemanget och på Orbi.


Vi på Kristianstad Studentkår hoppas du har en trevlig oktober månad och du alltid är välkommen att komma till vårt kontor i hus 15 på bottenvåningen för att sälla frågor eller bara prata helt enkelt, vi finns här för alla studenter!

43 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page