top of page

Skitviktigt April månad!Förord

Då var det april månad och vi har snart kommit in på halva året av 2023. April månad hoppas vi på ger oss mycket sol så man kan gå ut och njuta av det natursköna området som finns runt högskolan under luncherna. I april månad så inträffar påsken och vi på Kristianstad Studentkår hoppas du får en trevlig påsk!

Händelser på KSK

Men vad händer hos kåren denna månaden då? Den stora händelsen blir att vi kommer ha ett medlemsmöte den 17 april. Under detta mötet kommer vi bland annat rösta in nytt studentombud och en ny studiesocial samordnare. Valberedningen har kommit ut med sina rekommendationer, och ni hittar de valda på våra sociala medier och vår hemsida. Under medlemsmötet så har alla medlemmar i Kristianstad Studentkår rösträtt. Om du vill rösta på medlemsmötet så bli medlem idag via hemsidan eller på kårens kontor i hus 15!

I slutet av denna månaden, måndagen den 24 april, så stänger vi ansökan att vara engagerad i insparken 2023. Så, om du inte redan har ansökt är det bara att göra det med en gång, formuläret ligger uppe på vår hemsida!

Sexmästeriet

Under denna månaden så kommer vi ha premiär för karaokefest på Kongen! Den kommer inträffa den 5 april så kom och visa upp din vackra röst! Kanske får du höra någon av oss?

Sedan den 15 april kommer det vara en fest i hus 6 på högskolan där temat kommer vara lågstadiedisco. Om du vill vara med och dansa loss så skaffa biljett via Orbi idag!


Vi på Kristianstad Studentkår hoppas du har en trevlig april månad och du är alltid välkommen att komma till vårt kontor i hus 15 på bottenvåningen för att ställa frågor eller bara prata helt enkelt, vi finns här för alla studenter!


50 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page