top of page

Unibuddy för 2023

Hej alla studenter!

Nu har vi i Kristianstad Studentkår börjat leta efter Unibuddies till vårterminen och det skulle vara superkul att få med er i projektet!


En beskrivning följer nedan.

Unibuddy grundar sig i att upprätta en kontakt i form av ett fadderskap mellan en ny klass på högskolan och minst en (helst två) längre gången student inom samma program. Denna kontakt ska underlätta för nya studenter att börja ett nytt stadie i livet där en övergång till högre studier annars kan vara betungande till en början.

I praktiken skapar unibuddyn en klasschatt (messenger) där hela klassen blir inbjuden och kan kommunicera med varandra samt unibuddyn där hen kan besvara alla möjliga sociala och studiesociala frågor som kan uppstå när man är ny student på högskolan.

Det tar väldigt lite tid från vardagen och det är generellt väldigt enkla frågor som nya studenter kan råkas ha. Ni kommer alltid att ha backup från vår Unibuddychatt om behov skulle finnas, men det är sällan det faktiskt behövs.

Ni får möjlighet att nätverka och träffa nya studenter inom ert program och även andra program via de andra som är unibuddies.

Svara på vårt formulär nedan om du är intresserad!


Formuläret:

https://forms.gle/r1tX97vi2PTfpX1A7


Med vänlig hälsning

Kristianstad studentkår.

14 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page